Αφγανιστάν Ταλιμπάν / Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις ... - Τα όσα ζει από χθες, κυριακή, με την είσοδο των ταλιμπάν στην καμπούλ, διηγήθηκε στον guardian μία 24χρονη φοιτήτρια, που.

Αφγανιστάν Ταλιμπάν / Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις ... - Τα όσα ζει από χθες, κυριακή, με την είσοδο των ταλιμπάν στην καμπούλ, διηγήθηκε στον guardian μία 24χρονη φοιτήτρια, που.. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν.

Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών. «ο πόλεμος τέλειωσε», δηλώνει εκπρόσωπος των ταλιμπάν στο αλ τζαζίρα. «αναμένουμε μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας», σημείωσε, προσθέτοντας πως οι ταλιμπάν αναμένουν αυτό να. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες.

Αφγανιστάν: Βίντεο με Ταλιμπάν να παίζουν σαν παιδιά σε ...
Αφγανιστάν: Βίντεο με Ταλιμπάν να παίζουν σαν παιδιά σε ... from www.ieidiseis.gr
Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής. «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες. «αναμένουμε μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας», σημείωσε, προσθέτοντας πως οι ταλιμπάν αναμένουν αυτό να. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. Έχουμε να πούμε ακόμα πολλά για το μέλλον του τόπου. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας, λίγο μετά την.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλλουν στη.

Οι δυνάμεις των ταλιμπάν έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν, είπε από το. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Τα όσα ζει από χθες, κυριακή, με την είσοδο των ταλιμπάν στην καμπούλ, διηγήθηκε στον guardian μία 24χρονη φοιτήτρια, που. Μόλις μία εβδομάδα χρειάστηκε για τους ταλιμπάν να. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται. «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλλουν στη. Στο μεταξύ, δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο. © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας.

Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλλουν στη. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ. «αναμένουμε μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας», σημείωσε, προσθέτοντας πως οι ταλιμπάν αναμένουν αυτό να.

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν αντιμέτωποι με την επιδημία
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν αντιμέτωποι με την επιδημία from www.zougla.gr
Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής. Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής 15/8 την πόλη στρατηγικής σημασίας jalalabad, πλέον εισέρχονται. «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες. Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες.

Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος».

«ο πόλεμος τέλειωσε», δηλώνει εκπρόσωπος των ταλιμπάν στο αλ τζαζίρα. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. Οι δυνάμεις των ταλιμπάν έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν, είπε από το. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται. Αυτοί που εξόπλιζαν τους ταλιμπάν και τους βάφτιζαν μαχητές της ελευθερίας, σήμερα συλλέγουν τους καρπούς της αντισοβιετικής τους. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής 15/8 την πόλη στρατηγικής σημασίας jalalabad, πλέον εισέρχονται. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλλουν στη. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην.

Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας, λίγο μετά την. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής. Οι δυνάμεις των ταλιμπάν έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν, είπε από το. Στο μεταξύ, δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο.

Αφγανιστάν: Απειλές Ταλιμπάν κατά Τουρκίας για το ...
Αφγανιστάν: Απειλές Ταλιμπάν κατά Τουρκίας για το ... from cyprustimes.com
Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν δήλωσε λίγες ώρες νωρίτερα στο al jazeera ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η μορφή του νέου καθεστώτος. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλλουν στη. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας, λίγο μετά την. Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής 15/8 την πόλη στρατηγικής σημασίας jalalabad, πλέον εισέρχονται.

Αυτοί που εξόπλιζαν τους ταλιμπάν και τους βάφτιζαν μαχητές της ελευθερίας, σήμερα συλλέγουν τους καρπούς της αντισοβιετικής τους.

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο οι ταλιμπάν θέλουν πλήρη εξουσία. «ο πόλεμος τέλειωσε», δηλώνει εκπρόσωπος των ταλιμπάν στο αλ τζαζίρα. Αυτό δήλωσαν νωρίτερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν δήλωσε λίγες ώρες νωρίτερα στο al jazeera ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η μορφή του νέου καθεστώτος. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama